Praktisk info

Praktisk info

Booking:

Book time via naaarendal.no eller ved oppmøte på døren. Scan QR-koden på oppslaget ved inngangsdøren. Betaling gjøres med Vipps eller kort. Du legger inn ditt telefonnummer og nummeret til de du skal spille med, og alle får samme tilgang via egen telefon.

Hallen er åpen for booking fra kl. 05.00 – 24.00 alle dager.

Minste bookingtid er 30 minutter. All booking betales på forskudd. Gjennomført og betalt booking refunderes ikke.

Prisene er kr. 450,- pr time for doublebane og kr. 360,- pr time for singlebane. 

Booking av vår lounge og møterom koster kr. 1.000,- for den første timen og deretter kr. 600,- pr påfølgende time.

For å bruke vår hall må du og de du skal ha med deg, laste ned appen «Solverapp» og logge inn i appen med din Vipps-konto. Etter å ha gjennomført en gyldig booking og betalt, får du (og de du har registrert telefon-nummer til) tilgang til  inngangsdører og baner via mobiltelefon. 

Ved døren skanner du QR-koden på det lille hvite plastskiltet som står både på selve døren og ved HC-bryteren utenfor alle dørene. 

Hallen er tilgjengelig 30 min før din booking starter. På din bookingbekreftelse står det angitt hvilken bane du har booket på. Inne i hallen går du til banen, og fra og med det tidspunkt din booking gjelder kan du/dere skanne QR-koden som står på toppen av nettstolpen ved inngangen til banen, og skru på lyset. Lyset slukker automatisk når din booking er over. Ønsker dere å spille mer når tiden løper ut, gjør en ny «drop-in» booking der og da dersom det er ledige baner. Det er kun mulig å starte en booking hver hele og halve time. Etter gjennomført booking, gå til rett bane og skru på lyset.

Utstyr:

Du kan bringe ditt eget utstyr, eller kjøpe baller og leie rackerter i hallen. Det er krav om bruk av egne innesko ved bruk av banene. Et godt råd er å bruke lave sko beregnet for bruk i hall.

 
Garderober:

Hallen har både dame- og herregarderobe med dusj. Garderobene er tilgjengelig for alle brukere av hallen. I garderobene er det låsbare skap beregnet på låsing med egen medbragt hengelås.

 
Mat og drikke:

Hallen har salgsautomater for diverse drikke, snacks og kaffe (kommer på plass i løpet av desember 2023) i velkomstområdet. Det er også mulig å ta med mat/drikke selv. Mat og drikke er KUN lov å nytes i velkomstområdet eller i loungen på hemsen dersom denne er booket.

På og rundt banene er det KUN lov å nyte drikke i drikkeflasker med kork.

 
Kontakt:

Ved spørsmål eller problemer, kontakt oss på [email protected]Denne er betjent i hele hallens åpningstid.

 
Arrangement:

Vil du ha et arrangement hos oss? Bursdag, samling med kolleger eller bare en vennegjeng? Kombiner med å spille padel. Vi skreddersyr ditt arrangement og leverer komplett pakke for deg. Vi kan også tilby frokostpadel for grupper som ønsker en padel-økt før jobb. Send noen ord om hva du ønsker til [email protected] så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

 
Alkohol/røyking/vaping:

Hallen er alkohol-, røyk- og vapefri. Brudd på dette vil medføre permanent forbud mot bruk av hallen. Vær oppmerksom på at også hele parkeringshuset har røykdetektorer som vil slå ut dersom det røykes under tak i parkeringshus

Nå Padel